Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
Urs panda maro. Povestea emoţionantă a singurului panda maro din lume - Iubesc Animalele

Urs panda maro. Povestea emoţionantă a singurului panda maro din lume

Urs panda maro. Povestea emoţionantă a singurului panda maro din lume

Cercetătorii consideră că nuanţa neobişnuită a blănii ursului este datorată unor mutaţii genetice foto: boredpanda.com

Urs panda maro

Îl cheamă Qizai, are 7 ani, cântăreşte peste 100 de kilograme şi este singurul urs panda maro din lume. Povestea lui a emoţionat milioane de oameni şi a devenit imediat virală.

Din cauza culorii, ursul a avut numai de suferit. Mama lui l-a abandonat pe când avea doar două luni, iar ceilalţi urşi din rezervaţie l-au bătut şi i-au “furat” mâncarea.

urs-panda

Qizai a fost abandonat la vârstă de două luni de către mama să, fiind descoperit în rezervaţia naturală din Munţii Qinugling (centrul Chinei), pe când era un pui slăbit şi neîngrijit.

Specialiştii îi caută pereche

Acum însă, Qizai e cel cel mai răsfăţat urs din rezervaţie. Are un îngrijitor care se trezeşte la 6 dimineaţă ca să-i dea de mâncare şi se culcă la miezul nopţii, după ce s-a asigurat că prietenul lui a adormit, scrie boredpanda.com.

abandoned-brown-panda-qizai-8

Simpaticul urs cântăreşte peste 100 de kilograme şi mănâncă 20 de kilograme de bambus pe zi foto: boredpanda.com

Specialiştii din China îi caută pereche şi de-abia aşteaptă să vadă cum vor arată urmaşii lui. Acesta fiind şi singurul mod prin care pot desluşi misterul culorii sale speciale.

Ursul mănâncă 20 de kg de bambus pe zi

Cercetătorii consideră că nuanţa neobişnuită a blănii ursului este datorată unor mutaţii genetice.

Simpaticul urs cântăreşte peste 100 de kilograme şi mănâncă 20 de kilograme de bambus pe zi.

Related Post

Caz extrem de rar la o gradina zoologica din Viena... O ursoaica panda, de la gradina zoologica Schonbrunn, din Viena, a devenit de doua ori mama! A adus pe lume, nu unul, asa cum se astepta toata lume...
Un urs panda se pricepe de minune să pozeze în sel... Un urs panda gigantic a cucerit internauţii prin pasiunea lui pentru fotografie și pentru social media. Simpaticul animal alb-negru din China se distr...
loading...

Related Posts