Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
Un câine a fost scos în viaţă de sub dărâmături, la 10 zile după cutremurul din Amatrice - Iubesc Animalele

Un câine a fost scos în viaţă de sub dărâmături, la 10 zile după cutremurul din Amatrice

Un câine a fost scos în viaţă de sub dărâmături, la 10 zile după cutremurul din Amatrice

Romeo, un câine din rasa Golden Retriever, a fost scos după 10 zile de sub dărâmăturile cauzate de cutremurul din Amatrice, unde 231 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Clipul, distribuit pe pagina oficială a echipei de pompieri, ne înfăţişează eliberarea câinelui de sub ruinele unei case din Amatrice.

În ciuda situaţiei grave în care se afla, Romeo a ieşit de sub dărmături dând din coada, fiind destul de liniştit când a băut primele picături de apă din ultimele 230 de ore.

Atunci când a avut loc cutremurul, înainte de zori, pe 24 august, în micul sat medieval San Lorenzo a Flaviano, un cătun de lângă Amatrice, stăpânii lui Romeo, care dormeau la etajul al doilea, au reuşit să iasă din casă.

Cu toate acestea, câinele, care se afla la primul etaj, a fost blocat de dărâmături. După ce l-au căutat ore în şir, stăpânii lui au acceptat până la urmă să fie evacuaţi din satul devastat.

Cuplul a revenit vineri seara, pe 2 septembrie, însoţit de pompieri, pentru a încerca să recupereze bunuri personale dintre ruinele casei.

Abia sosiseră , ând câinele, care le-a auzit vocile, a început să latre. Pompierii au început imediat să dea la o parte molozul şi au scos câinele dintre dărâmături.

“Este într-o formă foarte bună”, a declarant unul dintre pompieri.

sursa: zooland.ro

loading...

Related Posts