Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
A fost creată zgarda care poate descifra și traduce limbajul pisicilor - Iubesc Animalele

A fost creată zgarda care poate descifra și traduce limbajul pisicilor

A fost creată zgarda care poate descifra și traduce limbajul pisicilor
Dacă te-ai întrebat vreodată ce încearcă să îți spună pisica ta, atunci când miaună, de acum nu curiozitatea îți va fi satisfăcută: a apărut zgarda care poate descifra și traduce limbajul pisicilor.
Dacă felinei tale îi este foame, e obosită,  sau se simte singură, vei afla cu ajutorul zgardei Temptations Catterbox.
Laboratorul Temptations Lab, creat de compania americană cu același nume, producătoare de hrană pentru pisici, a prezentat un film înregistrat în format 3D-cu despre o zgardă pentru pisici ce traduce în limba engleză mieunatul şi sunetele scoase de feline.
După cum anunță Laboratorul Temptations Lab, pe site-ul instituției, zgarda este alcătuită dintr-un microfon, un speaker și un wi-fi și poate fi achiziționată din comerț în Marea Britanie.
Potrivit înregistrărilor video, zgarda este mai mult o jucărie și mai puțin un ‘translator’, dat fiind faptul că încă nu s-a reușit legarea acesteia de creierul felinei.
 Recent au apărut informații potrivit cărora cercetătorii de la Universitatea Lund din Suedia au demarat un proiect de descifrare a limbajului pisicilor. Cercetătorii suedezi promit că până în anul 2021 vor descifra în totalitate sunetele scoase de feline.
Oamenii de ştiinţă suedezi preconizează să înregistreze sunetele scoase de 50 de pisici domestice care locuiesc în zone diferite.
sursa: zooland.ro

loading...

Related Posts