Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
E dovedit științific. De ce stau pisicile în cutii - Iubesc Animalele

E dovedit științific. De ce stau pisicile în cutii

E dovedit științific. De ce stau pisicile în cutii

Oamenii de știință și medicii veterinari încearcă să afle, de ani de zile, prin diverse studii, care sunt adevăratele motive pentru care pisicilor le place să se așeze în cutii de carton.

Ai observat că pisica ta se joacă mai mult cu diverse cutii sau pungi din carton decât cu jucăriile scumpe pe care i le-ai cumpărat? Cercetătorii au descoperit motivul din spatele acestui comportament.

În urma mai multor studii, aceștia au aflat că pisicile domestice au nevoie de confortul și securitatea oferite de spațiile închise. Cutiile sau alte locuri închise pot avea un impact profund asupra comportamentului și psihologiei lor, susțin cercetătorii, conform eva.ro.

Cei care au analizat comportamentul felinelor de companie susțin că acestea nu se pricep la rezolvarea conflictelor, ca alte specii, așa că încearcă să ocolească întâlnirile neplăcute, prin evitarea altor persoane sau animale, adăpostindu-se în cutii și alte spații închise.

sursa: eva.ro

14-2

loading...

Related Posts