Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
Cel mai simpatic VAMPIR! Ariciul HUFF - Iubesc Animalele

Cel mai simpatic VAMPIR! Ariciul HUFF

Cel mai simpatic VAMPIR! Ariciul HUFF

Are dinţii precum un vampir şi şi-a făcut o mulţime de fani pe Instagram! El este Huff, ariciul adorabil şi deloc înspăimântător!

Huff face partea din rasa pygmy african şi şi-a câştigat faima pe internet datorită zâmbetului său plin de voioşie. Din cauza dinţilor proeminenţi, ariciul este adesea asemănat cu un vampir. Deşi dinţii săi ascuţiţi par destul de agresivi dacă îi priveşti, în momentul în care Huff este fotografiat scoate limba şi este mai mult decât adorabil. Huff locuieşte în Utah, alături de stăpâna sa Carolyn, care îşi împarte ziua între a-i face fotografii pentru contul de instagram şi a-l hrăni cu viermi.

Carolyn spune că toţi aricii din această rasă au dinţii ascuţiţi, însă ai lui Huff sunt şi neobişnuit de mari. Aceasta recunoaşte că îi face fotografii doar atunci când mănâncă sau când cască, deoarece în astfel de momente este mai simpatic ca oricând. Totodată, iubitoarea de animale din Utah spune şi că Huff este de fapt destul de morocănos, chiar dacă pe internet pare cel mai blând şi mai jucăuş arici din Univers. Îl poţi vedea în toată splendoarea pe contul de Instagram @huffthehedgehog, unde are deja o multime de fani.

loading...

Related Posts