Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
Ce spune poziţia de somn a unui câine despre personalitatea lui – Foto - Iubesc Animalele

Ce spune poziţia de somn a unui câine despre personalitatea lui – Foto

Ce spune poziţia de somn a unui câine despre personalitatea lui – Foto

Câinii noştri ştiu totul despre iubirea necondiţionată, despre loialitate şi despre prietenie. Dar, ca şi noi, câinii au personalitatea lor, „acel ceva” care îi face diferiţi unii de alţii.

Şi cum fiecare părinte de câine vrea să afle cât mai multe despre personalitatea animăluţului său, venim cu veşti bune şi vă spunem că un câine poate fi caracterizat chiar în funcţie de poziţia în care doarme.

Deci, ce spune poziţia de somn a câinelui tău despre personalitatea sa:

Într-o parte – Dacă îţi vezi adesea câinele dormind în această poziţie, înseamnă că se simte foarte confortabil şi în siguranţă în mediul în care trăieşte. În general, câinii care dorm într-o parte sunt fericiţi, se simt liberi şi foarte loiali, în acelaşi timp.

1a

Ghemuit – Această poziţie este, probabil, cea mai comună. Câinii dorm astfel în încercarea de a-şi menţine corpul încălzit. Din punctul de vedere al personalităţii, câinii care dorm astfel sunt probabil foarte calmi, gentili şi adesea bine dispuşi.

1b

Întins pe burtă – Câinii care dorm în această poziţie, cu labele întinse şi pe burtă, au o personalitate grozavă. Sunt întotdeauna plini de energie, ambiţioşi şi fericiţi. În general, căţeluşii sunt cei care dorm în această poziţie; adulţii, mai rar.

3a

Cu labele în sus – Dacă îţi vezi câinele dormind în această poziţie, nu ai cum să nu zâmbeşti – ştim! Că ne crezi sau nu, îţi spunem că el se simte foaaarte confortabil! Câinele tău are foarte multă încredere în el, se simte bine cu tine şi cu întreaga familie, este mereu relaxat şi se crede independent.

23

Pe burtă – Dacă al tău câine alege să dormă aşa, înseamnă că nu este prea relaxat. Aceasta poziţie nu este altceva decât „preludiul” somnului mai adânc ce va urma. Câinii care adorm aşa sunt energici, aventuroşi şi întotdeauna gata să se distreze cu stăpânul. În general, au o personalitate foarte drăguţă dar şi un pic cam timidă.

pe-burta

“Leşinat” – Nu-i aşa că poziţia aceasta pare să fie specifică unei fiinţe care tocmai a leşinat? Nu îţi face griji, totul este în regulă cu câinele tău. El doarme aşa pentru a se răcori cât mai repede posibil! Câinii care dorm în această poziţie sunt fericiţi, se simt în siguranţă şi relaxaţi. În plus, ei se adaptează uşor schimbărilor de mediu.

w2

Sursa: Brightside.me

Vezi si:

Un câine îşi plimbă stăpânul imobilizat în scaunul cu rotile. Povestea celor doi, cutremurătoare!

Related Post

Această pasăre tot dădea târcoale câinelui şi pisi... Când într-un cămin sunt mai multe animăluţe care aparţin unor specii total diferite, acestea trebuie să găsească o cale de a convieţui în armonie. Un ...
Cum isi “cere scuze” un catel, pentru ... Cand ai un animalut de casa, nu prea mai ai brad de Craciun. Majoritatea stapanilor de animale de companie au trecut prin astfel de experiente in acea...
Un câine venea zilnic la hotelul ei. Ce a urmat? Î... O însoțitoare de zbor a văzut în fiecare zi un câine care venea la hotelul la care ea dormea când călătorea către Argentina. Într-o zi, s-a jucat c...
Pechineza EROINA! Vezi cum a salvat catelusa asta ... Un caine din SUA a luat un premiu „pentru curaj”, dupa ce a incercat sa sparga o usa pentru a ajuta o pensionara care lesinase in casa. Myrtle, o c...
loading...

Related Posts