Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
Câinele “împietrit” care se temea de atingerea umană iubește acum mângâierile - Foto și Video - Iubesc Animalele

Câinele “împietrit” care se temea de atingerea umană iubește acum mângâierile – Foto și Video

Câinele “împietrit” care se temea de atingerea umană iubește acum mângâierile – Foto și Video

Câinele “împietrit”

Un cățel al străzii de cinci anișori se îmbolnăvise atât de tare, avea atâtea afecțiuni ale pielii, încât fața parcă i s-a transformat în piatră.

Când membrii unei organizații de salvare l-au găsit rătăcind pe străzile Atenei, după ce o femeie a postat pe internet o fotografie cu el, în starea deplorabilă în care se afla, câinele nici nu suporta contactul cu o ființă umană. Extrem de speriat, fugea de oricine se apropia de el.

caine-impietrit

După mai multe încercări, salvatorii au reușit să îl prindă pe micuț, luându-l la centru.

Câinele, botezat Petra (“piatră”, în limba greacă), a avut nevoie pentru o perioadă lungă de timp de îngrijiri speciale.

“Nu cred că a mai fost atins de oameni, înainte”, a declarat Valia Orfanidou, unul dintre îngrijitori, pentru Bored Panda.

Cu toate acestea, salvatorii au făcut tot posibilul pentru a se apropia de Petra.  “Aș fi putut să o mângâi de la început, dar nu i-ar fi făcut plăcere deloc – nu înțelegea ce este mângâierea.

stray-dog-transform

Dar după câteva luni, parcă ea cerea afecțiune. Așa că acum a ajuns să iubească mângâierile pe burtică. Chiar le cere de bunăvoie.”

Acum, Petra este sănătoasă și pregătită să iubească și să fie iubită.

Sursa: Bored Panda

loading...

Related Posts