Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
9 sfaturi pentru ca pisica ta să aibă o litieră curată - Iubesc Animalele

9 sfaturi pentru ca pisica ta să aibă o litieră curată

9 sfaturi pentru ca pisica ta să aibă o litieră curată

O litieră curată face o pisică fericită. Din acest motiv orice stăpân trebuie să știe că igienizarea ei stă în sarcina lui. Specialiștii citați de către cei de la PawNation.com ne oferă 9 sfaturi utile pentru a păstra curată litiera felinei și nu a fi urât mirositoare.

Litieră curată

1. Curăță zilnic litiera de excremente și astfel te asiguri că nu va mirosi urât.

2. Cumpără-i sau confecționează-i o litieră cu margini înalte pisicii tale pentru a nu putea arunca nisipul din ea pe podea.

3. Spală litiera periodic. O poți face săptămânal cu apă călduță și cu oțet care neutralizează mirosul puternic de urină.

4. Aspiră și spală în jurul litierei periodic pentru a nu rămâne nici o mizerie care poate fi luată apoi pe papuc, prin toată casă.

5. Înainte să așezi nisipul în litieră, presară un strat de bicarbonat de sodiu care poate reține mirosurile mai puțin plăcute.

6. Folosește două cutii de nisip pentru pisica ta. Așază-le în locuri diferite pentru a-i oferi două variante animalului și astfel eviți ca o litieră să fie prea încărcată mai ales dacă nu ai timp să o cureți zilnic.

7. Atenție unde plasezi litiera. Dacă este poziționată într-un loc prea strâmt sau în care pisica se poate simți amenințată este posibil să nu o folosească și să facă mizerie pe lângă litieră. Asigură-te că este așezată într-un spațiu curat, relativ ferit de zgomot, dar ușor de ajuns la el.

8. Evită litierele acoperite care sunt ca niște cuști. Acestea nu sunt spațioase și pot reține mirosurile în interior, creând un disconfort pentru pisică.

9. Dacă bugetul îți permite, cumpără nisip igienic pentru pisici cu miros de pin sau lavandă.

Related Post

Momentul in care un pompier salveaza o pisicuta de... In luna iunie a acestui an, Cory Kalanick, pompier in Fresno, California, cauta supravietuitori intr-o casa mistuita de foc. A gasit o pisicuta mai mu...
Cainele isi invata puiul sa coboare scarile! La PI... Coboratul scarilor e o problema veche in ceea ce priveste puii animalelor noastre de companie. Unii intampina dificultati si stim cu totii reactia, in...
O pisica incearca sa isi resusciteze prietena lovi... Este, probabil, unul dintre cele mai triste clipuri pe care le-ati vazut vreodata. Si asta si pentru ca imaginile cu durerea si incercarile disperate ...
Pisicuta somnoroasa! Stapana isi trezeste felina, ... Una din activitatile preferate ale pisicii este somnul. Desi timpul dedicat somnului difera de la o pisica la alta, in functie de varsta si de persona...
loading...

Related Posts