Warning: gethostbyaddr(): Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/iubescanimalele.com/wp-content/themes/viralwp/header.php on line 25
14 fotografii care demonstrează de ce e bine să iei un animal de companie copilului - Iubesc Animalele

14 fotografii care demonstrează de ce e bine să iei un animal de companie copilului

14 fotografii care demonstrează de ce e bine să iei un animal de companie copilului

Dacă ai copii, e imposibil ca aceștia să nu te fi rugat măcar o dată să le cumperi un cățeluș ori o pisicuță. Măcar un papgal, un hamster ori un pește, dacă apartamentul e mic. Dacă ai un singur copil, șansele sunt și mai mari ca acesta să-și dorească un partener de joacă. Te-ai gândit vreodată ce te face cu adevărat să spui nu?

Știu că sunt o mulțime de responsabilități pe care la o vârsta fragedă copilul nu și le poate asuma și te temi că toată sarcina va cădea pe umerii tăi. Dar dacă e destul de mare încârt să-i poarte de grijă, ce te oprește?

Există  foarte multe animăluțe în căutare de stăpâni care înțeleg perfect sentimentul de devotament și dragoste. Pe lângă bucuria celui mic, un animăluț va anima casa și va aduce buna dispoziție tuturor membriilor familiei. De ce mai stai pe gânduri? Dacă nu te-ai decis încă, aceste fotografii sigur te vor face să reconsideri gândul.

Iată 16 fotografii adorabile care demonstrează câtă bucurie poate aduce un animăluț:

1-1

2-1

3-1

4-1

5-1

6-1

7-18-1

9-110-1

11
1415

16

loading...

Related Posts